Baka vego : veganska recept

229 kr
Lagerstatus: I lager
Baka veganskt utan krångel!

Baka utan ägg, smör och mjölk? Javisst, nu går det bra! Här är första boken som helt fokuserar på vegansk bakning. Trenden att äta veganskt håller i sig och lusten att baka veganskt växer.

Alla måltider, inklusive fika, frukost och efterrätter, är veganska. Och det behöver inte vara krångligt. Författaren delar i med sig av sina bästa recept i sex olika kapitel:

- Sås, kräm, choklad & marmelad
- Frukost & brunch
- Aptitretare & småbröd
- Bröd & matiga bakverk
- Smått & gott i kakburken
- På kakfatet & tårtor

Boken innehåller även avsnitt om råvaror och nä­ringslära samt om bakredskap.

Det är en innehållsrik och vacker bok som täcker in både marmelader och pastejer, scones och våfflor, knäcke och pizza, glass och kanelbullar, småkakor och cupcakes. Och mycket mer ...

Mekto Ganic har tidigare gett ut "Bröd och kakor - baka utan gluten" och "Läcker vardags­mat utan gluten och mjölk". Hon bor i Göteborg och har en tjugoårig bakgrund inom recept- och produktutveckling och är utbildad kostrådgivare och holistisk rawfood kock.

Fanny Hansson är fotograf och jobbar bland an­nat med mat och inredning.
Specifikationer
Fotograf Fanny Hansson
Artikelkod 87791
Utgiven 2016-03-09
Vikt 730 g
Sidantal 144
Författare Mekto Ganic
Förlag Ordalaget Bokförlag
Mått 208 x 257 x 20 mm
Mediatyp Halvklotband
Illustratör Petter Johansson
Språk Svenska